Registrujte se a získejte 5% slevu! Doprava po ČR při objednávce nad 2000Kč zdarma. Doprava na Slovensko zdarma při objednávce nad 3000Kč!

O nás

Vážení zákazníci,

vítáme Vás na stránkách internetového obchodu MOJEPRIVLAC.CZ, který je po našich mnoholetých zkušenostech s prodejem rybářských potřeb v kamenném obchodě dalším krokem k tomu Vám zjednodušit a zpříjemnit nákup. Lovu přívlačí na umělé nástrahy se věnujeme více než dvacet let a po celou tu dobu se snažíme testovat novinky a nevšední nástrahy které ještě nejsou masivním tlakem rybářů na české vody pro naše ryby okoukané a tím tuto metodu lovu posouvat dál.

Jdeme si vlastní cestou a proto na našem e-shopu preferujeme nástrahy, které máme osobně vyzkoušené a víme, že fungují namísto těch, které mají pouze reklamu.

Jedním z hlavních důvodů pro založení obchodu MOJEPRIVLAC.CZ byla chabá nebo příliš komplikovaná dostupnost špičkových nástrah zahraničních firem na českém trhu a právě na tyto produkty se chceme zaměřit.

Na MOJEPRIVLAC.CZ Vám kromě skvělých produktů chceme poskytnout i dobré rady a perfektní servis, proto nás neváhejte kontaktovat na emailové adrese info@mojeprivlac.cz nebo do zpráv na našem firemním facebooku.

S přátelským pozdravem,

Martin Vaněček